Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika, arculat, logó, embléma képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika, arculat, logó, embléma - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika, arculat, logó, embléma
Keresés
Találatok száma - 25 db
Webpancs grafika

Webpancs grafika

A cégarculat kialakítása minden vállalkozás életében fontos lépést jelent. Egy jól megalkotott arculat elősegíti a cég dekoratív megjelenését, a promóció hatékonyságát, a piaci helyzet javítását. Célunk, hogy megrendelőink piaci megjelenése hatásos, letisztult, jól megkülönböztethető és esztétikus legyen. Hogy ki milyen mértékben veszi igénybe ez irányú szolgáltatásainkat az függ a cég méretétől, tevékenységi körétől, és számtalan más tényezőtől. Ezért létezik egy szűkebb arculati kialakítás ami a legfontosabb elemeket tartalmazza, és egy teljes körű arculat, ami a vállalat minden apró igényét kielégíti. Ha ez utóbbira igény mutatkozik, akkor ezt egy úgynevezett cégarculati kézikönyvben dokumentáljuk.

Visual Dream Art Grafikai Portál

Visual Dream Art Grafikai Portál

Vállalkozásunk alapvetően többféle területtel foglalkozik: Arculat, logó tervezéssel, weboldalak designjával. Továbbá készítünk, bannereket, flasheket, emblémákat, újsághirdetéseket, brosúrákat, szórólapokat, flyereket, DVD és könyv borítókat, étel-, itallapokat, plasztik illetve névjegykártya grafikákat. Egyedi grafikák tervezésével, képek és fotók retusálásával is foglalkozunk. Videó, audió vágás, műsoros DVD-k, reklámok, promo anyagok készítését is vállaljuk. Röviden: 'minden ami design'

Top Tipo Reklámgrafika

Top Tipo Reklámgrafika

A jól megválasztott grafika üzenetet hordoz, kapcsolatot teremt, kommunikál. A Top Tipo Reklámgrafika abban nyújt segítséget, hogy kreatív reklámgrafikai ötleteivel és több, mint két évtizedes tapasztalatával hozzájáruljon az Ön cége arculatának kialakításához. Fő profilunk: kreatív reklám tervezés, plakátnyomtatás, kiállítási standok, arculat és egyedi emblémák tervezése több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint belső terek üvegfelületeinek üvegfóliával történő dekorációját is vállaljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat és tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Tongori Szilvia - grafikus

Tongori Szilvia - grafikus

Tongori Szilvia, tervezőgrafikus, graphic designer weboldala. Creative Graphic Design: az eddigi logó- és arculattervező tevékenység válogatott referenciái, valamint egyéb grafikai tervek: plakátok, weboldaltervek, könyvborító, meghívó, hirdetés, kiadvány, továbbá manuális rajzok bemutatása. Meglepő és esztétikus megoldások a tervezőgrafika számtalan területéről. Képzőművészeti Egyetemen végzett, díjazott tervezőgrafikus művészi igényességgel és megalapozott szakmai tapasztalattal létrehozott alkotásai.

Szórólap, névjegykártya és arculattervezés - vevoinvazio.hu

Szórólap, névjegykártya és arculattervezés - vevoinvazio.hu

Hűha-termékekkel a vásárló közöny ellen! Cseréld le az unalmas reklámanyagokat! Hatásos szórólapot, névjegykártyát szeretnél? A Vevőinvázió.hu vállalja hagyományos reklámanyagaid (szórólap, katalógus, névjegykártya) hűhásítását. A Hűha-termékek figyelemfelkeltőek!Biztos, hogy megnézik, elolvassák, valamint jobban rögzül az üzenet is. A Hűha-reklámanyagokra garanciát is adunk. Ha vásárlóid nem reagálnának, akkor a kreatív tanácsadás díja visszajár! Nem veszíthetsz rajta. Látogasd meg a vevoinvazio.hu-t, ahol megtekintheted a Hűha-termékek sorát! HŰHA! Kreatív ötletek, hatékony reklámanyagok -Vevőinvázió.hu

Siva Design Stúdió

Siva Design Stúdió

Grafikai és nyomdatechnikai stúdiónkban közel 30 éves szakmai tapasztalattal várunk Téged! Komplett arculattervezéssel stílust adunk ellaposodott üzletednek, felrázzuk az egyedi promóciós kellékekkel! Rövid határidővel vállalunk névjegykártya , molinó , poszter , matrica , szórólap , tábla és dekoráció készítést grafikai tervezéssel együtt, vagy igény szerint megemblémázunk bármit. Számunkra nincs lehetetlen! Nézz szét honlapunkon, hogy mivel foglalkozunk vagy gyere be üzletünkbe és kérj ajánlatot személyesen!

Reklámgrafika

Reklámgrafika

Reklámgrafika Prospektus készítés Grafikai tervezés Tipográfia Tipográfus Széleskörű szolgáltatási palettájával, tapasztalataival, referenciáival az A3-grafika ebben hatékony és költséghatékony segítséget nyújt Önnek! Szeretné a terveit minél gyorsabban valóra váltani? A változó gazdasági körülmények ellenére is mind több sikert és eredményt elérni? Szeretne előbbre jutni, első lenni?

Prosign grafika

Prosign grafika

Legjobb módszer, hogy ne felejtsék el! A logó és az arculat különleges fontosságát azzal a ténnyel nyerte el, hogy az emberek 90 %-a vizuális típus. Cége nevét is nagyobb arányban jegyzik meg, ha vizuális közeget rendelhetnek hozzá. Maguktól nem fogják cégét körbeképzelegni leendő partnerei. Erről önnek kell gondoskodnia! Mint egy címer a királyságot, úgy határozza meg logója cégét. Színvonalas arculat elengedhetetlen eleme, lehet akár az egész arculat kiinduló forrása. Képviselnie kell a céget minden téren. Mivel a névjegytől kezdve a levélpapíron át minden céges terméken és reklámban megjelenik, sok felhasználási területhez kell alkalmazkodnia. A logó jelentése magában foglalja többek között a cég tevékenységét, célközönségét és természetesen sugallja a vállalat komolyságát, megbízhatóságát.

PromoTerv

PromoTerv

Mi kitaláljuk, vázlatot készítünk, és összekapcsoljuk terveiddel, elképzeléseiddel! A kész terveket el is készítjük, igény szerint, elfogadható áron! Cégünk tervező csapata tudja, milyen tendenciák vannak a piacon. Ha kell, létrehozunk műalkotásokat is. A tervezési folyamat öt különböző szakaszból áll, de mielőtt a projekt végrehajtásának nekikezdenénk, egy lényeges kérdést fel kell tenni: "Miért van szükséged egy új identitásra, prospektusra, vagy honlapra?" Ez a kérdés a legfontosabb ahhoz, hogy egy vállalkozás projektje sikeres legyen.

Hirdetés
Póló készítés egyéni igényekre szabva!

Póló készítés egyéni igényekre szabva!

Egy exkluzív póló egyediséget és összetartozást is kifejezhet. A póló nyomtatás segítségével elkészítheti saját pólóját, de cégek, egyesületek, baráti társaságok számára is gyártathat egységes felsőket. A póló készítés során használhatunk egyedi mintákat, de akár fényképeket is. Ha nagytételben rendel, a póló nyomás ára még kedvezőbb: akár 550 forintos darabáron is elkészíttetheti a saját logójával ellátott 100%-ban pamut pólókat. Kérje személyre szabott árajánlatunkat!A póló nyomtatás mellett bögrék, kulcstartók és egyéb reklámajándékok emblémázását is vállaljuk.

McKay Kft.

McKay Kft.

Társaságunk a grafika, arculattervezés és tanácsadás, valamint a reklám, marketing területén nyújt Önnek és vállalkozásának széleskörű, komplex szolgáltatást. Szakembereink több éves szakmai gyakorlata lehetőséget és garanciát biztosít arra, hogy az általunk elvégzett arculati- és grafikai tervezéssel magabiztos, határozott, a mai elvárásoknak megfelelő megjelenést kölcsönözzön cége számára. Törekszünk arra, hogy feladatainkat költséghatékony módon végezzük el vállalkozása legoptimálisabb eredménye elérése érdekében, melyben a kölcsönös partneri viszony, az ügyfél centrikus és analitikus szemléletmód kap kiemelkedő szerepet.

Major Veres Gyöngyvér

Major Veres Gyöngyvér

Célunk az, hogy az ügyfeleink cégarculata egységes legyen, a célközönségnek kommunikáljon és eredményes legyen! - Ne csak mutasd a termékeidet, hanem add is el! - mottóval Az ügyfeleinknek igyekszünk nemcsak reklámot tervezni, hanem egy teljes arculatot és koncepciót kialakítani, a logótól kezdve - szlogen, szórólap, hirdetések, weboldal-ig mindent. A leglényegesebb pontja a munkának az arculattervezés. A profi megjelenés növelni fogja cége bevételét. Dolgozz velünk!

Logó tervezés, logó készítés Budapesten

Logó tervezés, logó készítés Budapesten

Logó tervezés hatékonyan profi csapattól. több száz elkészített logó, rengeteg elégedett ügyfél. Ha egyszerű logóra vagy bonyolúlt grafikai tervezésre van szüksége keressen bennünket. Logó készítés menete: ingyenes igényfelmérés után árajánlatot adunk. Szerződés kötés után 6-7 látványtervet prezentálunk, melyből ügyfelünk kiválasztja a neki tetszőt és azt csiszoljuk amíg teljesen elégedett nem lesz az ügyfelünk. Átadásnál kis és nagyformátumban adjuk át a logókat, igény esetén raszteres vagy vektoros tervezés formájában. Jpg, eps, ai az preferált formátum ebből később akár névjegykártyát akár óriásplakátot is lehet készíteni Miért minket válasszon logótervezésnél? Áraink fixek, nincsenek rejtett költségek. Szakképzett grafikusaink az Ipar és Képzőművészet Egyetemek diákjai voltak. Grafikus munkák, grafika tervezés esetén is kereshet bennünket bátran! Budapesti grafikai stúdió vagyunk de világszerte terveztünk logót és arculatokat külföldi cégeknek.

Logó tervezés a Logó Doktorral

Logó tervezés a Logó Doktorral

Minőségi logó tervezés, logó készítés és logó nagyítás egy helyen! ? Logó tervezéssel kapcsolatos nehézségeid akadtak? Ez mindenkivel megesik, de következő honlapunkon biztosan megtalálod a megoldást problémádra. Oldalunk mát több éve foglalkozik logó tervezéssel, ezért tapasztalatunk hatalmas ebben a témában. Lépj be te is minél hamarabb a logók földi paradicsomába. Ügyfélszolgálatos munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre minden munkanap, így érdemes minden kérdéseddel hozzájuk fordulni.

Hab design telepítés a fővárosban és környékén

Hab design telepítés a fővárosban és környékén

Minőségi habbetű felirat kivitelezés Budapest és környékén, országos telepítés. Egyedi 3D felirat készítés, festés, felhelyezés. Készítünk még plexivel ellátott világító ledes térbeli betűket is, előlapi világítással és indirekt világítással is. Készülhet nikecel anyagból, plexiből és alumínium dobozbetűből is. Ha minőségi habfeliratot szeretne, helyszíni kivitelezéssel állunk szíves rendelkezésére. Habbetu.hu-feliratok könnyedén. Könnyen szerelhető, eltávolítható és áthelyezhető. Az általunk készített feliratok karbantartását és áthelyezését is vállaljuk!

Gravírozás|Reklámtábla|Betűvágás - Hab Plastic

Gravírozás|Reklámtábla|Betűvágás - Hab Plastic

Cégünk kültéri és beltéri reklám, reklámtábla, cégtábla, fényreklám gyártásával foglalkozik. Anyagfelhasználás tekintetében: műanyag, fém, fa, bőr, márvány, gránit, stb. Technológiát tekintve: plotter fóliavágás, mechanikus gravírozás, kontúrmaró, lézergravírozás, lézervágás, plasztikus betűvágás. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá cégek arculattervezése, 3 dimenziós látványtervezés, műszaki tervezés tanácsadás. Célunk visszafogottan elegáns igényes reklámberendezések, cégtáblák, display pultok, fényreklámok gyártása.

Grafikus tervező

Grafikus tervező

Majd két évtizedes szakmai tapasztalatunk (logó tervezés, embléma, logó design, arculattervezés) révén ügyfeleink olyan egységes, jól azonosítható, megkülönböztethető cégarculattal indulhatnak a kemény versenyben, ami jelentősen segíti a kívánt piaci pozíciók megszerzését - megtartását.

Tuti menü