Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - Grafikai stúdiók vidék képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - Grafikai stúdiók vidék - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - Grafikai stúdiók vidék
Keresés
Találatok száma - 22 db
Vamonos design - Szeged

Vamonos design - Szeged

Jó esetben mindenkinek megvan a saját formanyelve, amivel elhelyezi magát a világban. Rossz esetben ez nem így van; keveseknek adatik meg, hogy határozott legyen a stílus- és formaérzékük. Ebben segítenek a Vamonos Design tervei, kivitelezései, amiknek viszont tutira megvan a saját egyéni jellegzetességük.

Sz.Graphic Reklámgrafika

Sz.Graphic Reklámgrafika

Pécsi grafikai stúdió több évtizedes szakmai gyakorlattal, professzionális grafikai szolgáltatásokkal. Tervezési terület: arculattervezés, kiadványszerkesztés, logó tervezés, arculati kézikönyv tervezés, csomagolástervezés 3D-s látványtervezéssel, webdesign és internetes cégarculat tervezés. A grafikai tervezés mellet tervezés előkészítési tanácsadás kezdő vállalkozók részére. Fotós szolgáltatások a reklám bármely területén.

Rollup tervezés és gyártás

Rollup tervezés és gyártás

A Rollupcentrum küldetése, hogy mindig az újszerűséget és a minőséget szem előtt tartva hozzon létre egyedi arculatú terméket. A pillanatnyi sikernél többet ér az egyenletes ütemű és ívelő fejlődés. A roll-up bannereket polipropilén alapú, közvetlen nyomtatható roll-up filmre készítjük. Fehér film, szürke fényblokkoló hátlappal. Ennek a speciális alapanyagnak számos előnye van: nem csavarodik a széle, tökéletes nyomat a felületen, nem átlátszó a háttér. Egyedi igény esetén pvc alapanyagra is nyomtatunk. A roll-upot fekete vászontáskában szállítjuk, mely védi a bannert a sérülésektől és a szállítást is megkönnyíti. Webáruházunkban 85×100, 100×200, 120×200 cm-es, illetve kétoldalas formában 85×200 vagy 100×200 cm-es méretekben azonnal megrendelhetőek.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Rene graphics - Debrecen

Rene graphics - Debrecen

A legtöbben arra vágyunk, hogy kifejezésre juttassuk egyéniségünket, azt a jellegzetes egyedi vonást, amiben eltérünk a többiektől. A webdesign, arculattervezés és grafika területe számtalan lehetőséget kínál arra, hogy ízlésünknek megfelelő eszközt találjunk e célra.

Perlakireklám - Jászberény

Perlakireklám - Jászberény

Cégünk reklám tevékenységgel foglalkozik. Többek között világító reklámtáblák, plasztikus betűk gyártása, egyedi amerikai típusú reklámtáblák készítése, fali reklám -illetve dekorációs festés, airbrush festés, egyedi festés, fatáblák, cégérek, öregbítés, antikolás. A reklámtáblák széles választékát kínáljuk ügyfeleink részére, minden táblánk egyedi, személyre szabott kézműves munka. Kívánság szerint tábláink sorozatgyártása is lehetséges.

Ornatus - Győr

Ornatus - Győr

Az Ornatus Reklám-Hirdetési Kft. közterületi reklámeszközökön elhelyezett útbaigazító és reklámtáblák kivitelezésével, bérbeadásával foglalkozik. Cégünk önálló grafikai stúdióval rendelkezik, mely ügyfeleink elképzeléseit szem előtt tartva, megalkotja cége arculatát, az emblémától kiindulva a névjegyen keresztül az autó-dekorációig.

Navila-Net-Grafika - Veszprém

Navila-Net-Grafika - Veszprém

A Navila-Net Grafika minden tekintetben teljeskörű értéket és minőséget képviselő szolgáltatást nyújt a grafikai tervezésben és kivitelezésben. Velünk szebbé, esztétikusabbá, versenyképesebbé teheti elképzeléseit, termékeit.

MLM grafikai stúdió - Pomáz

MLM grafikai stúdió - Pomáz

Az MLM Grafikai Stúdió 13 évnyi tapasztalattal a tervezéstől kezdve a tanácsadáson át egészen a tényleges megvalósításig teljes körű szolgáltatásokat kínál. A stúdió fő profilja a kreatív reklámgrafika.

KuligaComputer

KuligaComputer

Vállaljuk egyedi weboldalak készítését rövid határidővel, ingyenes design terv készítéssel! Az általunk készített weboldalak megfelelnek az Ön elképzeléseinek és a mai trendeknek egyaránt! Emelkedjen ki partnereitől és készítsen egy naprakész oldalt. Általunk készített weboldalak megfelelnek a keresőoptimalizálási feltételeknek így jobb helyezést érhet el a konkurensekkel szemben! Közösségi oldalak integrálása! Webshop, bemutatkozó, portfolio oldal kell? - Írjon nekünk bátran! KuligaComputer - számítástechnikai kereskedés Szarvason!

Hirdetés
Köménymag grafikai stúdió& digitális nyomda - Vác

Köménymag grafikai stúdió& digitális nyomda - Vác

A tervezés, nyomdai előkészítés és nyomdai kivitelezés során a letisztultságot, praktikusságot, a tartalom és külalak összhangját próbáljuk elérni. Az inspiratív témát fokozott odaadással háláljuk meg. A komplett arculattervezés mellett elsősorban kis és közepes példányszámú és terjedelmű kiadványok tervezésével és kivitelezésével, valamint weboldalak építésével, fenntartásával foglalkozunk. A nyomdai termékek saját digitális nyomdánkban, vagy partnerek bevonásával bármilyen más eljárással készülhetnek.

Hoggar - Komárom

Hoggar - Komárom

A Hoggar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. internetes megjelenés tervezésével, kivitelezésével, valamint könyveléssel és fotózással foglalkozik. Céljaink közé tartozik megbízóink tevékenységének az Interneten való népszerűsítése is. Fiatal, kreatív, dinamikus kollégáink ügyfélközpontú szemlélettel és újszerű megközelítéssel emelkednek ki a hasonló profilú cégek tömegéből.

Halftone grafikai stúdió - Gödöllő

Halftone grafikai stúdió - Gödöllő

A Halftone Grafikai Stúdió 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a környezetünkben lévő vállalkozások számára grafikai szolgáltatásainkkal segítséget nyújtsunk, melynek célja a vállalkozások egyedi, stílusos megjelenésének, ismertebbé válásának elősegítése, az igényeik figyelembe vételével.

Griffes grafikai stúdió - Debrecen

Griffes grafikai stúdió - Debrecen

Cégünk fő profilja a grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés legyen szó arculattervezésről, prospektus készítésről, könyvtervezésről, csomagolástervezésről. De ezen kívül még számtalan más feladattal is megbirkózunk, mint például weboldalak tervezése, fotózás, multimédiás anyagok készítése.

GrafikaLabor - A következetes tervezés

GrafikaLabor - A következetes tervezés

Minden cégnek, vállalkozásnak, szolgáltatásnak vagy akár egy rendezvénynek szüksége van a következetes arculat kialakítására. Egy profi logó, névjegykártya vagy cégkártya alapvetően megalapozza ügyfeleink és partnereink belénk fektetett bizalmát. A körültekintően kialakított grafikai megjelenésünkkel támogatjuk és alátámasztjuk profizmusunkat, ami hosszútávon kiváló befektetés. GrafikaLaborunkban elsődleges célunk tehát, hogy ügyfeleinket igényeiknek megfelelő, jól felépített arculattal és hozzá igazodó nyomtatott illetve webes megjelenésekkel támogassuk. Természetesen tudjuk, hogy a grafikai tervezés mit sem ér, a tökéletes kivitelezés nélkül. Legyen szó egy névjegykártyáról, vagy egy terjedelmesebb cégbemutató kiadványról, a grafikai tervezésen és a nyomdai előkészítésen túl, a kiváló minőségű nyomdai kivitelezés is garantált a csapatunk gondosan kiépített partner kapcsolatainak köszönhetően.

Gekkó kreatív műhely - Veszprém

Gekkó kreatív műhely - Veszprém

Amikor a 90-es évek elején a műhely alapító tagjai belevágtak vállalkozásukba, felvállalták a klasszikus reklámügynökségi munka minden oldalát. Célul tűzték a minőségi és megbízható munkát a tervezéstől a kész munka átadásáig. Az elmúlt 18 év során megváltoztak a technikai feltételek és mások lettek az igények. Ám a minőségre és megbízhatóságra való törekvésünket ma is változatlanul tartjuk.

Ez a grafika - Tapolca

Ez a grafika - Tapolca

Az reklám grafika igen tág lehetőségein belül az egyedi borcímke, a címertervezés és a címerfestés, az egyedi hatékony honlapkészítés, a számítógépes grafika, arculattervezés, a CD és DVD borító tervezés és az utóbbi időben a könyvtervezés a főbb területeink. Színvonalas, művészi igényű reklám grafikai megrendeléseknél a kreativitásunk szárnyakat kap, és különleges ötletekkel váltjuk valóra a megbízó elképzeléseit.

EuronormPrint - Grafiai tervezés - Dunaújváros

EuronormPrint - Grafiai tervezés - Dunaújváros

Elsősorban vállalkozások számára tervezünk, nyomtatunk és készítünk marketingeszközöket: céges pólót, feliratozott vagy hímzett munkaruhát, kiállításra displayeket, plakátokat és posztereket. Emellett készítünk molinót, reklámtáblát és cégtáblát is méretbeli megkötés nélkül. Munkánk során figyelembe vesszük a cég aktuális arculatát, betartva a meglévő grafikai tulajdonságokat. Viszont, ha szükséges, tudunk teljesen új, változatos ötleteket is hozni, amelyekkel megújítható és egyedivé tehető egy-egy projekt. Üzletünk Dunaújvárosban található, ezért helyszíni applikálást csak a vonzáskörzetben vállalunk, de nyomatokat, feliratozott ruhát, logózótt pólót futárszolgálattal az ország egész területére szállítunk.

Tuti menü