Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - Grafikusok képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - Grafikusok - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - Grafikusok
Keresés
Találatok száma - 18 db
Webdesigner

Webdesigner

Oldalához megbízható webdesignerre van szükség? Kialakítaná vállalkozása arculatát? Bemutatkozó videót készíttetne? Fényképet retusáltatna? Névjegyet, levélpapírt, prospektust szeretne csináltatni? Keresse fel Molnár Szabolcs szabadúszó webgrafikust, aki mindezen feladatokban hatékony szolgáltatást tud ajánlani, gazdag tapasztalata a grafika, webgrafika, arculattervezés területein, továbbá a legújabb rajzprogramok (Photoshop CS4 és Illustrator CS4), videó vágó és -szerkesztő programok (After Effects) használata biztosíték a színvonalas, garantáltan határidőre elkészített végeredményre.

Svantner Dávid - 3D grafikus

Svantner Dávid - 3D grafikus

Több mint 6 éve dolgozom hivatásos 3D Grafikusként. Ezalatt megfordultam játékfejlesztő és 3D Animációs cégeknél, valamint egy 3D Látványtervezéssel foglalkozó csapatban is helyet kaptam. Oldalamon megtalálhatók építészeti látványtervek, 3D environmentek valamint néhány termék-vizualizációs munkám is, melyek remélem elnyerik tetszését.

Sophi's art grafika

Sophi's art grafika

Üdvözöllek az oldalamon kedves Látogató! Világ életemben vizuális típus voltam, kis koromtól vonzott a szépség, a formák, a színek, a látvány. Mégsem vagyok az a tipikus művészlélek, vagyis csak részben. Így számomra tökéletes megoldásnak tűnt a fotózás, és sokáig az is volt. Egy kis technika, némi számolgatás méricskélés és az alkotás öröme együtt. De egy ideje kicsit eltávolodtam a fényképezéstől és jött a rajzolás. Egész más világ, de legalább olyan izgalmas, viszont sokkal jobban kikapcsol és most erre van szükségem. Persze a gépecske mindig a táskámban lesz, de most egy időre a ceruza került előtérbe. Használd ki ezt a lehetőséget és rendelj tőlem egy grafikát magadról, gyermekedről, házi kedvencedről, kedvenc színészedről, vagy bárki /bármi számodra kedvesről.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Petrilla Márton grafikus

Petrilla Márton grafikus

Szakmai képzettségemet a Képző-és Iparművészeti Szakképző Iskolában kezdtem (grafika szakon), ezt követően a dekoratőr iskolába jártam. A Magyar Képzőművészeti Egyetemre nyertem felvételt 1998-ban, amit 2003-ban sikeresen elvégeztem, tervezőgrafika szakon. Eközben munkát is végeztem több helyen, grafikai stúdiókban, ügynökségeknél, médiában, ahol további szakmai tapasztalatot szereztem. Célom, hogy színvonalas és profi munkával,a megrendelők igényeinek figyelembe vételével, segítsek cégek, és különböző termékek arculatának, megjelenésének kialakításában. Tanulmányaim során számos díjat és szakmai elismerést szereztem

Oláh György grafikus, képzőművész

Oláh György grafikus, képzőművész

Egyszerre születtünk, Tatabánya meg én. Ugyanúgy sokféléből lettünk egyek: talán ezért vagyunk feltörekvők és borúlátók, alkotók és önrombolók, kedélyesek és bizonytalanok. Apám ősei valahonnan Csángóföldről keveredtek a Felvidékre és lettek jó palócok. Anyai eleim Mór környéki, pontosabban Bakonysárkány-Felsődobos magyarjai, de nem zárok ki némi sváb beütést sem, már a régió miatt sem. Így lettem én a hajdani Monarchia megtestesülése, ahogy a város is a maga toborzottjaival. Szülei m tehát Tatabányán kezdték közös életüket. Apám addig volt lelkes élmunkás, míg a bánya el nem törte a derekát. Annyira odavolt a munkájáért, hogy az '56-os forradalom alatt is lejárt a bányába fenntartó munkát végezni. Népszerűségét jelzi, hogy bányásztársai a Városi Munkástanács elnökévé akarták választani, Ő ezt azonban józanul köszönte. Saját bányájában /nem saját tulajdonú!/ viszont elvállalta az elnökséget és csak azért nem ölték meg, mert fenntartó munkát végzett a csapatával. Ekkor adta vissza párttagságát. Engem, két testvéremet és háztartásbeli anyánkat így is eltartott.

Nagy Gábor grafikus

Nagy Gábor grafikus

Közel tíz éve foglalkozom alkalmazott grafikával, tervezéssel. Tanulmányaimat gimnázium után a Dekoratőr iskolában, majd az Iparművészeti egyetemen végeztem. Szakmai gyakorlatot neves reklámügynökségeknél és újságoknál szereztem mint művészeti vezető, később pedig kreatív igazgató. Jelenleg szabadúszó tervezőként dolgozom. Kérem, tekintse meg portfóliómat! Kellemes böngészést!

Nagy Attila grafikus

Nagy Attila grafikus

Nagy Attila vagyok, grafikus, a szó klasszikus értelmében! 1972-ben születtem, abban az időben, amikor még édes volt a gyerek-lét, amikor még boldogan kerékpároztunk a murvás úton, és az utcában volt egy színes tv ! Rácsodálkoztam a falu apró titkaira, csodáira, és ez is meghatározta a világlátásomat, a szépérzékemet. Én még ismerem a ceruzát, az ecsetet, a hagyományos módszereket , nem csak a számító ( ámító ) gépet. Szerintem, akinek nincs múltja, annak nincs jövője, ezért veszem a bátorságot, és leporolom a legrégebbi skicceket is, amit a sufniban találok. És ezért merem ajánlani magamat, mert ha jó voltam Ostravánan, a Cseh Lengyel határnál, és jó voltam Olaszországban, ahol négy évig éltem, akkor van lét jogosúltságom kis hazánkban is.

Mészáros Zsuzsa grafikus

Mészáros Zsuzsa grafikus

Mészáros Zsuzsa vagyok. Rajztagozatos gimnáziumi érettségi után tervezőgrafika szakon végeztem. Illusztrátor grafikus vagyok. Az elmúlt több mint 10 évet különböző reklám és grafikus stúdiókban töltöttem. Kérem tekintse meg weboldalam. Várom érdeklődését és kérdéseit, kéréseit.

Kollár Andor

Kollár Andor

Kollár Andor - Portfólió. 3d grafika, 3d forgatható galéria, tervezőgrafika, festmények, rajzok, fotók. Üdvözöllek a képzelet birodalmában! A képzelet ereje létrehozza a kapcsolatot két látszólag különböző dolog között, ez a valóság és az illúzió egyesülése. A képzelet fontosabb, mint a tudás. A tudásnak megvannak a maga korlátai, míg a képzelet nem ismer határokat... A művész feladata, hogy ezzel az erővel töltse fel a munkáit. S mint ahogy a művészet a négy őselemből - a föld, a víz, a tűz és a levegőből - táplálkozik, úgy teszi élővé ez az ötödik elem.

Hirdetés
Jakab Áron grafikus designer

Jakab Áron grafikus designer

Jakab Áron vagyok, szabadúszó grafikus és webdesigner, multimedia fejlesztő. Weboldalamon megtekintheti referencia munkáimat. Válogathat céges arculat tervezése, logók, kiadványok videók munkáim között. Vállalok videók elkészítését is. Ha felkeltettem érdeklődését nézze meg portfolio we boldalamat. Üdvözlettel: Jakab Áron

Horváthné, Andi - Élethű portrérajz fotóról

Horváthné, Andi - Élethű portrérajz fotóról

Szeretnél élethű portrérajzot magadról, barátodról, kedvenc színészedről, énekesedről, de nem tudsz rajzolni? Szeretnél különleges ajándékot adni barátodnak, szüleidnek, családtagjaidnak, de nem tudod mi legyen az? Küldött fotó (fénykép) alapján rajzolok grafikai portrékat, rövid határidővel. A portrékat szabad kézzel, grafit ceruzával rajzolom, fehér, famentes rajzlapra, küldött fotó alapján, élethű minőségben. Elsősorban grafit ceruzás rajzok (portrék, egész, vagy fél alakos képek) készítését vállalom, többféle méretben. A grafika elkészítését rövid határidővel (kb. 1 hét) vállalom. Sürgős portrérajzolást is kérhetsz, így akár 1-2 nap alatt is tudsz rajzot vásárolni! Kérlek, hogy nagy felbontású, ne túl sötét és homályos képet küldj, mert a grafika alapból sötétebb lehet. A nagy felbontás, a jó nagyíthatóság és éles kép lehetővé teszi, hogy az apróbb részeket is valósághűen rajzolhassam le. Tehát a rajz minősége függ a kép minőségétől is. A honlapon található képek közül néhány régebbi rajzomon segédvonalak és/vagy keretvonalak láthatók, természetesen a rendelt képeken ilyenek nem lesznek. A kontúrok erőssége minden esetben attól függ, hogy Te hogyan szeretnéd! Az rajz tartósságát garantálja, hogy a grafitot, vagy szenet alkoholban oldott gyantával rögzítem, ami színtelen védőréteget ad, és nem fog elmaszálódni.

Harkai Bulcsú grafikus

Harkai Bulcsú grafikus

Munka, munkahely, szakmai grafikai előélet: Apám kerámikus iparművész, akinek révén a kreatív tevékenységek számtalan fajtájával megismerkedhettem (akvarell, linómetszés, olajfestés, formakészítés stb.) Pályafutásom elején porcelángyártásban dolgoztam (Porcant). Kb. 200 tusrajzot készítettem többnyire hazai nevezetességekről, és emellett domborműveket mintáztam ugyanebben a témakörben is. A porcelángyártást követően iparművész apám műhelyében dolgoztam (vázák, szobrok, használati tárgyak). Olajfestésbe fogtam, (posztimpresszionista stílus), és közben könyvillusztrációkat készítettem. Porcelánrestaurátorként dolgoztam másfél évet, majd rövidebb szünetet követően áttértem a számítógépes grafikára.

Faa Balázs grafikus

Faa Balázs grafikus

Strukturális és vizuális designnal foglalkozom. Összetett tematikus portálok, nagyvállalati site-ok, intranetek, e-shopok, interaktív felületek tervezésében van gyakorlatom. A tervezésben segítenek az üzemeltetésben szerzett tapasztalataim. 1999-2002-ig az Ericsson Magyarország webdesignere, grafikusa voltam. 2002 óta a Budapest.hu technikai munkatársa és tanácsadója vagyok. Az általam kifejlesztett Exxite szerkesztőségi rendszer több website motorját képezi. Tíz éve tanítok a Magyar Képzőművészeti Egyetem Tanárképző Tanszékén. Az Egyetem keretein belül vizuális kommunikációval kapcsolatos kutatási projektekben működtem közre.

Drekinn Art & Design

Drekinn Art & Design

A nevem Hodásziné Edit, tervezőgrafikus vállalkozóként arculattervezési, kiadványszerkesztési, és webdesign szolgáltatásokat nyújtok elsősorban cégeknek, vállalom azonban nyomtatott és digitális kiadványok tervezését magánszemélyeknek is: egyedi névjegykártyák, meghívók, hétköznapi papíralapú használati tárgyak, magáncélú honlapok és alkalmazások grafikai tervezését is. A Drekinn Art &Design a vállalkozásom neve, honlapomon a fent említett szolgáltatásokat mutatom be részletesen: az arculattervezés egyes lépéseit (logótervezés, arculati kiadványok tervezése szakmai szemmel), a grafikai tervezés és a webdesign eszközeit és folyamatát. A honlapon megtekinthetők az eddigi munkáim, továbbá az aktuálisan eladó, valamint az ingyenesen letölthető és felhasználható munkák is.

Brasits Tamás grafikus

Brasits Tamás grafikus

Amolyan statisztikai adat: a születésnapi tortát 1978. február 13. napjától hajítják felém. Hévízen lakom párommal, s tervezzük közös jövőnk. Hobbimnak, és egyben a sportnak is a túrakerékpározást részesítem előnyben. Alkalmanként, többnyire egyedül hosszabb utakat teszek a Balaton körül. Általános iskolai ismereteimet a keszthelyi Csokonai Vitéz Mihály ÁMK falai közt szereztem. Az iskola rajzszakkörének szinte állandó tagja voltam. Emellett iskolai képző- művészeti pályázatokra neveztem be, ahol legtöbbször sikerült eredményes, 1.-3. helyezést elérnem. Felvételit tettem Kaposvárra a Zichy Mihály Iparművészeti Szakközépiskola alkalmazott reklámgrafika szakára 1992-ben, ahol a szabadkézi grafika, sokszorosító grafika, festészet, fotó, számítástechnika, művészet- történet területével ismerkedtem.

Bacskai Donát grafikus

Bacskai Donát grafikus

Karikatúra, portré rajzolás, fotó alapján Magamról Karikatúra készítés - A weboldal karikatúrák, rajzok, bemutatása céljából készült, melyek grafikai munkáim részét képezik. Karikatúra készítést megrendelésre vállalok, portrékarikatúrát, vagy portrét, mely remek ajándék lehet barátainak, családtagoknak. A Magyar Képzőművészeti Egyetem Tervezőgrafika szakán végeztem. A karikatúra műfaj kivívta nálam, hogy saját weboldalt készítsek neki, mint kedvelt elfoglaltságomnak. Szívesen vállalok karikatúra, illetve más grafikai munkára való megbízást, weboldal tervezést, arculat, logó tervezést, karikatúra rajzolást élőben, rendezvényeken.

Ambrus Miklós grafikus

Ambrus Miklós grafikus

A Studio AM a tervezőgrafika, képgrafika, festészet és fotográfia területén fogad megbízásokat. Feladatunknak tekintjük a megbízók pontos kiszolgálását, az adott munkára irányuló elképzeléseik szem előtt tartásával a jelenlegi művészeti trendek és szakmai szempontok szerinti kivitelezést.

Tuti menü