Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - kiadók képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - kiadók - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - kiadók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Szeged papír grafikai stúdió, kiadó

Szeged papír grafikai stúdió, kiadó

Az emlékívek fogalma a bélyeglexikon szerint: olyan propaganda célú nyomdai termék, melynek kiadói filatelista szövetségek, különböző intézmények, kereskedők, ritkábban magánszemélyek. A kiadvány célja jubileumok, kiállítások, események népszerűsítése, melynek alkalmából emlékül adják, illetve árusítják. Rendszerint a megjelentetett téma több kis eltérésű változatot foglal magába, mely egy sorozattá áll össze. Az emlékívet körbefogó kereten pedig az alkalomra utaló szöveg és igen gyakran a kibocsátó neve és emblémája szerepel. Nem azonos a bélyeggel, viszont a bélyeghez hasonló szépségű-, minőségű- és értékű termék. A ritkaságokat, érméket, bélyegeket gyűjtők körében igen közkedvelt.

Pytheas grafikai kiadó és nyomda

Pytheas grafikai kiadó és nyomda

Pytheas (ejtsd: latinosan Pitheas, görögösen Pütheas) - Massiliai görög csillagász, geográfus a Kr. e. 4. században; az ókor egyik legnagyobb utazója. Elsőnek járta be Európa északnyugati vidékeit, beutazva Nagy Britannia jelentős részét. Elsőként hozta összefüggésbe a holdat az ár-apállyal, elsőként számolt be a sarki fény jelenségéről. Kortársai hihetetlen történeteit kétségbe vonták, azonban az utókor nagy részüket hitelesítette. A földrajzilag ismeretlen Thuléba is eljutott (mai Izland), akkor Ultima Thulénak nevezték, mert azt hitték, hogy itt van a világ vége.

Pixel grafikai kiadványszerkesztő

Pixel grafikai kiadványszerkesztő

2005 évtől van jelen ez a tevékenység vállalkozásunk életében. Bár nem tekinthető meghatározó erejűnek, mégis időnként úgy hozza a sors, hogy egy-egy kiadványt saját gondozásunkban jelentetünk meg. Nem kifejezetten gazdasági szempontok függvényében működtetjük, inkább saját művészi ambícióink kiélése végett. Eddig néhány nyomdai kiadványt sikerült megjeleníteni ilyen módon és a - vállalkozásunkkal párhuzamosan tevékenykedő - Meridian zenei kiadványait gondozzuk.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Geopen kiadó

Geopen kiadó

A több mint egy évtizede alapított kiadó évente 40-45 könyvvel jelentkezik a könyvpiacon. A kezdetektől számítva mára megtízszerezte kiadványainak számát, és mérhető súllyal szerepel a honi könyvkiadásban. Fogyasztói áron számolt forgalma 2007-ben megközelítette a 400 millió forintot. Kiadványai között kiemelkedők a művészeti albumok. Ezek egy része nemzetközi sikerkönyv, másrészt a kiadó saját fejlesztésű művészeti albumai. (Biedermeier, Art deco, Empire, Posztmodern).

Eper grafikai kiadó

Eper grafikai kiadó

Csomagolástervezés, teljes termékskála tervezése, arculattervezés, kiadványtervezés. Az Eper Stúdió több mint húsz munkatársának szakmai felkészültsége és a stúdió technikai háttere egyedülálló lehetőséget biztosít a Megrendelők igényeinek szakszerű és teljes körű kiszolgálására.

Conint print

Conint print

Elég megadnia, milyen célra és hol fogja használni kiadványát vagy pos anyagát. Megtervezzük, javaslatot teszünk az Ön igényének megfelelő prospektus vagy eladáshelyi reklámeszközre, majd gyorsan és gazdaságosan legyártjuk a megfelelő nyomdai vagy kivitelezési technológiával. Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, hogy a reklámanyag vagy a szórólap, plakát, prospektus és egyéb nyomdatermék rövid határidőn belül, kedvező áron és kiváló minőségben készüljön el.

Tuti menü