Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - Stúdiók képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - Stúdiók - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - Stúdiók
Keresés
Találatok száma - 26 db
VadonDesign grafikai stúdió

VadonDesign grafikai stúdió

A VadonDesign grafikai stúdió kiadvány szerkesztéssel, teljes arculat tervezéssel - ezek nyomdai kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével foglalkozik. Grafikai csoportunk 2004-ben alakult. Plakátok tervezésével kezdtük működésünket, majd egyre komolyabb megrendelések teljesítésével foglalkoztunk. Ezután több pályázaton (flyerz, arc plakát, stb.) is sikerrel vettünk részt. 2006-ban cégünk Grafikai Stúdióvá alakult, melynek következtében tevékenységi körünket kibővítettük.

Tandem grafikai stúdió

Tandem grafikai stúdió

Stúdiónkat 1992-ben alapítottuk. A Tandem név választásával a ketten együtt tekerünk, és egy irányban haladunk gondolatnak adunk formát. Munkáinkban igyekszünk a könyvnyomtatás hosszú fejlődése során időtállónak bizonyult betűkultúra helyét a számítógépes tipográfia divatos áramlatai mellett megtartani. Könyvek, kiadványok komplett grafikai és tipográfiai egységének kialakítására kapott megbízások adnak lehetőséget ennek gyakorlati megvalósítására.

SH Média

SH Média

Grafikai megoldásaink tükrözik és követik a legújabb irányelveket és trendeket, fiatalos csapatunk dinamikusan, körültekintõen, illetve pontosan igyekszik kielégíteni minden igényét a megrendelõnek. Mind technikai, mind mûvészi szempontból a legjobbat nyújtjuk. Irányelveink között szerepel az, hogy a kezünkbõl kiadott munkáink magas minõséget képviseljenek, folyamatosan konzultálva a megrendelõvel az Õ igényeinek megfelelõ végterméket készítsünk.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Ryck Poster

Ryck Poster

A 21. században a technika korát élve egyre elterjedtebb tevékenység lett a digitális fotó feldolgozás. Ryck poster a grafika bármely területén kimagasló teljesítményt nyújt. A reklámipar különböző munkáit egy csokorba szedve összesül egy önálló tevékenységgé. Legyen szó egyszerű fotó feljavításról, különböző fotó manipulációkról, vagy akár teljes arculattervezésről készséggel állok segítségükre. A photoshop művészetet is szeretném népszerűsíteni az oldalamon,ezért külön létrehoztam egy PhotoFun menüpontot.A Photo Fun menüben egyéni grafikai elképzeléseim szerepelnek,melyek vicces,és komoly témákat is magába foglalnak egyaránt.

Perjési grafikai stúdió

Perjési grafikai stúdió

Az elégedett vevő a legjobb reklám, valljuk immár 20 éve. Munkatársaink felkészültsége és Perjési Grafikai Stúdió folyamatosan megújuló technikai felszereltsége biztosíték arra, hogy Megrendelőink igényeit magas színvonalon tudjuk teljesíteni. Az optimális technikai megoldások alkalmazásával arra törekszünk, hogy áraink kedvezőek legyenek, gyorsak és pontosak legyünk. Az együttműködések területén nyitottak vagyunk.

PDF Naptár

PDF Naptár

Az elmúlt másfél évtizedben igen felkapottak lettek a különböző üzleti és promóciós ajándékok, melyekkel a vállalkozások szeretik meglepni üzletfeleiket, partnereiket. Ezen ajándékok közül az egyik legpraktikusabb talán az egyedi készítésű naptár. Nem csak egy figyelmes gesztus lehet partnereivel szemben ha egy ilyen ajándékkal lepi meg őket, de kiváló promóciós felület is, hiszen elhelyezheti rajta cége arculati elemeit, így ha az ügyfél ránéz mindig eszébe fog jutni kitől is kapta. Persze egy egyedi készítésű naptárral nem csak ügyfeleinket, hanem családtagjainkat, barátainkat is meglephetjük. A közös nyaralás, a gyerekek vagy a család kedvencének képeivel ellátott naptár bár nem képvisel jelentős anyagi értéket, eszmei értéke azonban a megajándékozott számára talán felbecsülhetetlen lesz.

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Pdf Grafikai Studió és nyomda

PDF Grafikai Stúdió és Nyomda vállalja bármely nyomdai, arculati, design elem tervezését és kivitelezését rövid határidőre és a legkedvezőbb áron. Tekintse meg árainkat majd olvassa el részletes tájékoztatónkat: Mintaáraink tájékoztató jellegűek, egyszeri ajánlattételnek minősülnek. Több tétel megrendelése illetve visszatérő partner esetén egyedi árajánlatot adunk.

Noledesign

Noledesign

A "Nole desihn" egy friss, energikus grafikai stúdió Budapesten, akik szakmai tudásukkal és kreativitásukkal az alkalmazott grafika területén mozognak. Legyen akár reklámgrafika, arculattervezés, dekoráció, logó tervezés, filmgyártás bármilyen témában, stílusban, koncepcióban fordulhatnak hozzánk. Egy grafikai stúdió Budapesten rugalmas és megbízható a mi elveink szerint.

MobilPresent Kft. - A hatékony céges prezentációk látványosan új eszközei

MobilPresent Kft. - A hatékony céges prezentációk látványosan új eszközei

Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényein. Alkalmazásuk feltűnően látványos hatást eredményez, így a célcsoport fele közvetített marketingüzenet, sokkal jobb hatásfokkal adódik át, és rögzül. Hatékony és praktikus látványelem mindenhol, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, X Banner, Flying Banner, L Banner, zászlórúd, prospektustartó állvány, információs pult, promóciós pult, kóstoltató pult, kínáló pult, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Megrendeléseit saját készletről azonnal szállítjuk

Hirdetés
Indigofont

Indigofont

Az Indigofont 2006 őszén alapult. Alapítói marketing és grafikai szakemberek, akik osztják azt a nézetet, hogy a valóban jó design a hatékony design. Valljuk továbbá, hogy az innovatív gondolkodás és az egyedi kreativitás a sikeres marketing titka. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy intelligens, eredeti és teljes mértékben ügyfélre szabott kommunikációs megoldásokat találjunk ki. Nem számít, hogy egy A4-es újsághirdetésről névjegykártyáról, kiállítási dekorációról vagy pedig teljes arculattervezésről van szó, ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

Grafium - grafikai stúdió

Grafium - grafikai stúdió

A Grafium Grafikai Stúdió alakulásakor kulturális eseményekhez, fesztiválokhoz, könyvekhez, képzőművészeti kiadványokhoz, színházakhoz kapcsolódó grafikai, tervezési, nyomdai előkészítő munkák végzését tűzte ki célul. A stúdió további jellemző profilja bankok és más pénzügyi intézmények grafikai megjelenésének tervezése, kiadványainak kivitelezése.

Grafikai Stúdió - Graphix-Line Stúdió

Grafikai Stúdió - Graphix-Line Stúdió

A Graphix-Line Stúdió a nagyformátumú digitális nyomtatástól kezdve, a járműmatricázáson és gravírozáson át egészen a reklámeszközök gyártásáig minden grafikai feladatot szívesen vállal. A stúdió az általa készült termékekre élettartam garanciát vállal, és akár sürgős határidőkkel is fogad megbízásokat. Minden, ami nyomda, nyomtatás és reklámeszközök gyártása, az a Graphix-Line stúdiónál egy helyen megtalálható.

Globe Media Agency

Globe Media Agency

Az üzleti döntéshozók általában a kommunikáció sikerességét kizárólag a megjelenések mennyiségében és méretében látják, figyelmen kívül hagyva a kreatív megjelenések hatékonyságát, célszerűségét. Túlnyomó részt a kreatív megbízások döntésénél csak az árat veszik számításba, figyelmen kívül hagyva a professzionális grafikai stúdió tapasztalatait. Ez a szemlélet nagy veszélyeket rejt, mivel a valódi minőségi kreatív elkészítéséhez megfelelő kutatási módszertan és ezzel szorosan együttműködő kivitelezés szükségeltetik. Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására megvalósítottuk az elfogadható ár és a minőségi kreatív elvárásait. Mindezek mellett kiemelnénk tehetséges grafikai tervezés szakterületén jártas tervező és szerkesztő munkatársaink folyamatos képzését, eszköz állományunk hardver-, szoftver frissítését, bővítését, amellyel az élvonalban lévő grafikai kivitelező cégek közé tartozunk.

Fo-Szer grafikai stúdió

Fo-Szer grafikai stúdió

A Fo-Szer grafikai stúdió profilja a professzionális kiadványszerkesztés és a szakfordítás-lektorálás. Munkánkat a megbízhatóság, a szakértelem, a kreatív vizuális ötletek, a precizitás, és a mérsékelt árak jellemzik. Célunk a magas technikai és esztétikai színvonalú megoldások megvalósítása.

Figura grafika

Figura grafika

A Figura Grafika grafikai stúdió, webstúdió és fotóstúdió teljes körű szolgáltatást nyújt a ceruzarajztól a 3D grafikán át a webdesignig. A design nemcsak egyszerűen prezentációra szolgál, hanem szellemi tartalmával a minőség kifejezésének eszköze is. Segítségével nemcsak szebbé, esztétikusabbá, hanem sikeresebbé és versenyképesebbé is tehetjük termékeinket. A Figura Grafika arra vállalkozott, hogy kedvező áron közvetítse ezeket az értékeket, az Ön igényeinek megfelelően, akár nyomtatott anyagról, akár online szolgáltatásról legyen szó.

Deluxer Grafikai stúdió

Deluxer Grafikai stúdió

Deluxer Grafikai Stúdió. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az arculati és reklámanyagok tervezése és kivitelezése terén. Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük tevékenységeink skáláját, így ha bármi olyan ötlete van, melyet nem talál meg szolgáltatásaink/termékeink között, akkor is bátran forduljon hozzánk. Nyitottak vagyunk minden újra, s örülünk, ha újabb és újabb kihívások elé állítanak partnereink.

Dekosite - internetes arculat

Dekosite - internetes arculat

A dekosite ötvözi a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés előnyeit. Katalógusunkban több ezer előre elkészített design között böngészhetsz. Mielőtt választanál, nézd meg a weboldal demo-ját, hogy lásd az oldalt eredeti méretben, működés közben! A kiválasztott grafikát minden elemében arculatodra alakítjuk, hogy pontosan illeszkedjen cégedhez, és tökéletesen kifejezze, amit szeretnél.

Tuti menü