Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - Szaklapok képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - Szaklapok - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - Szaklapok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Magyar grafikai szaklap

Magyar grafikai szaklap

1948.3.. évf. 1- 5 sz. Az összes grafikai iparágak folyóirata. A grafikai iparágak fejlesztését szolgáló folyóirat. Minden számban több színes reklám-melléklet, és számos szövegközti reklámterv. Szerzőgárda: Dr. Mihalik Gusztáv, Dr. Bevilaqua Borsody Béla (Emich Gusztáv és az Athenaeum száz esztendeje 1848-1948), Kun Mihály, Varga Nándor Lajos(Színes fametszet), Móricz Miklós, Szántó Tibor, Kner Erzsébet, Tevan Andor, Haiman György, stb. Az öt szám kiadói papírborítóban, jó állapotban. Ritka!

Magyar grafika szaklap

Magyar grafika szaklap

Egyesületünk Nyomdaipari Szakosztálya következő szakmai szimpóziumát a korábbi közléseknek megfelelően, a nyomtatást követő könyvkötés és végfeldolgozás témakörének szentelve az OOK Press, a Prospektus Nyomda és a Veszprémi Nyomda megtekintésével Veszprémben rendezi. A kötészet az elmúlt századokban is mindig szorosan együtt élt a nyomdászattal de tevékenysége, fejlődése a saját pályáját járta.

Grafit grafikai szaklap

Grafit grafikai szaklap

Ha valaha elkezdjük a kézi rajzos animációt, akkor ez a programocska sokat segíthet a kezdeti lépések megtételében. A hagyományos animációs technikához hasonlóan itt is vázlatrajzokkal kezdhetünk (bitkép réteg), amelyeket utána egy vektorrétegen újrarajzolunk, pontosítunk. Használata pár perc alatt megtanulható. Windows-os verziója csak képsorként és Flash-ben tudja menteni a filmet. Linuxosok is találnak a program honlapján telepítőcsomagokat. Legszéleskörűbben Mac OS X alatt használható.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
3d home grafikai szaklap

3d home grafikai szaklap

Fontosnak tartjuk a fiatal pályakezdők és az átképzésre vállalkozók szakmai támogatását. A nálunk végzett hallgatóknak lehetőségük van részt venni animációs munkáinkban, így rögtön a gyakorlatban, 'éles' produkciós környezetben tudják alkalmazni megszerzett tudásukat. Az elmúlt években több diákunk saját stúdiónkban, mások hasonló produkciós cégeknél tudtak elhelyezkedni. Támogatjuk és segítjük a hallgatókat saját ötleteik megvalósításában, referenciájuk elkészítésében, szakmai munkájuk elvégzésében.

Tuti menü