Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - Szoftverek, segédletek képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - Szoftverek, segédletek - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - Szoftverek, segédletek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Mi az Inkscape?

Mi az Inkscape?

A több operációs rendszeren futtatható, nyílt forráskódú rajzoló eszközzel a W3C szabvány előírásait betartó SVG formátumban alkothatunk. A felhasznált négyszögekből, háromszögekből, körökből és más alakzatokból csoportokat képezhetünk, klónozhatjuk a csoportokat. Az alakzatokat szükség esetén színátmenettel tölthetjük ki. Kezeli a rétegeket Támogatja továbbá a Creative Commons metaadatokat, bonyolult láncműveletek végrehajtására is képes, akárcsak az SVG XML szerkesztésre. Importálhatjuk a Postscript fájlokat, ill. az ismertebb képformátumokat (GIF, JPG, PNG stb.), a művünket bitképbe exportálhatjuk

Letölthető grafikai programok gyüjteménye

Letölthető grafikai programok gyüjteménye

Ebben az összeállításban nem a konkrét letölthető képszerkesztő programokat mutatjuk be, hanem azokat a honlapokat, ahol összegyűjtötték a legjobb képszerkesztőket. Ingyen letölthető képszerkesztő és grafikai program gyűjtemények.

Irfan View v4.25

Irfan View v4.25

Népszerű képnézegető program. 41 fájlformátumot ismer, valamint a képek megjelenítésén túl egyszerűbb szerkesztési műveletek (kivágás, egyszerűbb effektek, átméretezés) is elvégezhetőek vele. TWAIN kompatibilis, így közvetlenül szkennerről is tud képet olvasni.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Inkscape 0.47

Inkscape 0.47

Vektoros rajz és kiadványszerkesztő program. Tudásában ugyan még nem ér fel a nagy nevekhez (Adobe Illustrator, Corell Draw!), de megközelíti azokat. Plakátok, egyszerűbb szórólapok, kiadványok elkészítéséhez ideális segítőtárs lehet.

Ingyenes magyar képszerkesztő

Ingyenes magyar képszerkesztő

Igen! Teljes verziós, ingyenesen letölthető képszerkesztő, magyar nyelven! Ez a Paint.net. Csak a kreativitásod szabhat határt a fényképeid módosításai során és jó alternatívája lehet az Adobe Photoshop, vagy a Corel Draw programoknak. Amatőr fotósnak is szüksége van valamilyen képszerkesztőre, átméretezés, tömörítés, vörös szem effektus eltávolítás, fehéregyensúly helyreállítás, szín és kontraszt módosítás még a legegyszerűbb családi fotóknál is elkerülhetetlen módosítások.

CorelDraw

CorelDraw

A CorelDraw egy vektorgrafikus alkalmazás, amit használhatunk poszterek, logók tervezésére, weboldalak, valamint többoldalas szórólapok, prospektusok létrehozásához. A CorelDRAW szinte minden olyan funkciót tartalmaz, ami a professzionális grafikák elkészítéséhez szükséges: 10 000 clipart, 1000 nagy felbontású fotó, 1000 betűtípus és 80 mintasablon segíti munkánkat.

Autodesk 3ds max segédletek (angol)

Autodesk 3ds max segédletek (angol)

Az oldal segítséget nyújt az Autodesk 3D Studio max szoftver használatához. Megismerkedhetünk az alapokkal, ezután haladhatunk tovább a bonyolultabb feladatok elvégzésére. Animációk, effektek, anyagok, megvilágítás, renderelés: ezek mind-mind megtalálhatók!

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Az Adobe Photoshop évek óta a vezető képszerkesztő program, amelynek segítségével gyakorlatilag bármit megtehetünk digitalizált képeinkkel. A számtalan professzionális funkció révén régóta az amatőrök és a szakemberek legkedveltebb programjává vált.

Adobe InDesign

Adobe InDesign

Adobe InDesign - Professzionális oldalelrendezések tervezése nyomtatott vagy digitális közzététel céljából. Az Adobe InDesign program áttöri az online és a kapcsolat nélküli kiadás közti korlátokat. Lenyűgöző nyomtatott kiadványokat, bámulatos, Adobe FlashPlayer programban lejátszható tartalmat és interaktív PDF-dokumentumokat állíthat elő.

Hirdetés
Adobe Illustrator segédletek (angol)

Adobe Illustrator segédletek (angol)

Adobe Illustrator is the industry leading software for creating vectorized graphics. Learn about drawing techniques, how to use effects and patterns, text effects, and 3D graphics creation. Take your work to the next level.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Az Adobe Illustrator CS4 olyan széles körű vektorgrafikai környezet, amely új átlátszósági lehetőségeket biztosít a színátmenetekhez, lehetővé teszi több rajztábla használatát, és így hatékonyabb tervezőkörnyezetet biztosít.

Tuti menü