Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika - Web képes leírás - Grafika.tlap.hu
részletek »

Grafika - Web - Grafika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Grafika - Web
Keresés
Találatok száma - 6 db
Honlap készítés, grafikai tervezés

Honlap készítés, grafikai tervezés

Cégünk professzionális weboldal készítéssel, webshop és mobil applikáció fejlesztéssel, grafikai tervezéssel és online marketinggel foglalkozik. Legfőbb területünk egyszerű, könnyen kezelhető, felhasználóbarát ugyanakkor igényes és szép üzleti weboldalak és webshopok tervezése kis- és középvállalkozásoknak, valamint az online piacra való bevezetés. Csapatunk arra törekszik, hogy vállalkozásodat összekösse a hozzá tartozó online piaccal. Mit is kapsz akkor tulajdonképpen tőlünk? Egyedi arculatot, egyedi weboldalt, webáruházat, mobilalkalmazást, keresőoptimalizálást, online marketing eszközök beállítását. Hívj minket bizalommal, vagy kérj ajánlatot akár 60 másodperc alatt, és mi 24 órán belül válaszolunk!

Grafikai és arculattervezés

Grafikai és arculattervezés

Cégünk vállalja egyedi grafikai munkák elkészítését, legyen szó címer, logó, céglogó, embléma, szórólap, plakát megtervezéséről. Mi csak a minőségi munkában hiszünk és nézőpontunk szerint a vizuális élmény megnyerő hatással lesz leendő ügyfeleire. Árajánlatunk, konzultációnk, tanácsadásunk ingyenes. Forduljon cégünkhöz extrém igényeivel is.

Flash Banner Készítés

Flash Banner Készítés

Animációs reklámcsík vagy reklámblokk a weboldalon? Ez a flash banner, amely az online reklámozás szinte nélkülözhetetlen eszköze. Cégünk több mint 10 éve foglalkozik banner készítéssel, mely során számos extrém grafikai igényt és megjelenési előírást megismertünk már. Tekintse meg referenciáinkat, értékelje a minőséget és rendeljen akár online. professzionális flah bannerjét akár 24 órán belül használhatja már, a tervezésben és az animáció finomra hangolásában pedig rugalmas kapcsolatban maradhat programozóinkkal. Ha online hirdetésre van szüksége keressen minket!

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Egyedi grafikai tervezés

Egyedi grafikai tervezés

A grafikán belül eléggé széles körben tudunk szolgáltatni. Ha grafikára gondolounk, akkor szabad kézzel, és grafikai programmal készítjük el a megrendeléseket a következő témákban: - Szórólap tervezés - Névjegykártya - Molinó - Matrica - Plakát - Nyomdai kiadványok - Esküvői nyomtatványok - Fotók helyrehozása, retusálás - Fotók digitalizálása Kérjük informálódjon weboldalunkról!

Egyedi grafikai szolgáltatások

Egyedi grafikai szolgáltatások

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgáltatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége van oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállalkozások internetes megjelenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Banner készítés.Net

Banner készítés.Net

Ha termékünket vagy szolgáltatásunkat nemcsak szöveges, hanem képes vagy animációs hirdetésekkel is szeretnénk hirdetni az interneten, akkor bannerekre lesz szükségünk. Cégünk, több mint 10 éves webgrafikai tapasztalattal rendelkező csapata, rövid határidőkkel, remek referenciákkal és elérhető árakkal várja a reklámkészíttetés előtt álló cégeket és magánszemélyeket! Reklámjaink nemcsak asztali gépekre, hanem mobilfelületekre is optimalizáltak, hogy a megjelenés ne korlátozódjon az otthoni internetfelhasználókra!

Tuti menü