Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grafika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Grafika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: grafika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Webpancs grafika

Webpancs grafika

A cégarculat kialakítása minden vállalkozás életében fontos lépést jelent. Egy jól megalkotott arculat elősegíti a cég dekoratív megjelenését, a promóció hatékonyságát, a piaci helyzet javítását. Célunk, hogy megrendelőink piaci megjelenése hatásos, letisztult, jól megkülönböztethető és esztétikus legyen. Hogy ki milyen mértékben veszi igénybe ez irányú szolgáltatásainkat az függ a cég méretétől, tevékenységi körétől, és számtalan más tényezőtől. Ezért létezik egy szűkebb arculati kialakítás ami a legfontosabb elemeket tartalmazza, és egy teljes körű arculat, ami a vállalat minden apró igényét kielégíti. Ha ez utóbbira igény mutatkozik, akkor ezt egy úgynevezett cégarculati kézikönyvben dokumentáljuk.

Webdesigner

Webdesigner

Oldalához megbízható webdesignerre van szükség? Kialakítaná vállalkozása arculatát? Bemutatkozó videót készíttetne? Fényképet retusáltatna? Névjegyet, levélpapírt, prospektust szeretne csináltatni? Keresse fel Molnár Szabolcs szabadúszó webgrafikust, aki mindezen feladatokban hatékony szolgáltatást tud ajánlani, gazdag tapasztalata a grafika, webgrafika, arculattervezés területein, továbbá a legújabb rajzprogramok (Photoshop CS4 és Illustrator CS4), videó vágó és -szerkesztő programok (After Effects) használata biztosíték a színvonalas, garantáltan határidőre elkészített végeredményre.

Visual Dream Art Grafikai Portál

Visual Dream Art Grafikai Portál

Vállalkozásunk alapvetően többféle területtel foglalkozik: Arculat, logó tervezéssel, weboldalak designjával. Továbbá készítünk, bannereket, flasheket, emblémákat, újsághirdetéseket, brosúrákat, szórólapokat, flyereket, DVD és könyv borítókat, étel-, itallapokat, plasztik illetve névjegykártya grafikákat. Egyedi grafikák tervezésével, képek és fotók retusálásával is foglalkozunk. Videó, audió vágás, műsoros DVD-k, reklámok, promo anyagok készítését is vállaljuk. Röviden: 'minden ami design'

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Vamonos design - Szeged

Vamonos design - Szeged

Jó esetben mindenkinek megvan a saját formanyelve, amivel elhelyezi magát a világban. Rossz esetben ez nem így van; keveseknek adatik meg, hogy határozott legyen a stílus- és formaérzékük. Ebben segítenek a Vamonos Design tervei, kivitelezései, amiknek viszont tutira megvan a saját egyéni jellegzetességük.

VadonDesign grafikai stúdió

VadonDesign grafikai stúdió

A VadonDesign grafikai stúdió kiadvány szerkesztéssel, teljes arculat tervezéssel - ezek nyomdai kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével foglalkozik. Grafikai csoportunk 2004-ben alakult. Plakátok tervezésével kezdtük működésünket, majd egyre komolyabb megrendelések teljesítésével foglalkoztunk. Ezután több pályázaton (flyerz, arc plakát, stb.) is sikerrel vettünk részt. 2006-ban cégünk Grafikai Stúdióvá alakult, melynek következtében tevékenységi körünket kibővítettük.

Top Tipo Reklámgrafika

Top Tipo Reklámgrafika

A jól megválasztott grafika üzenetet hordoz, kapcsolatot teremt, kommunikál. A Top Tipo Reklámgrafika abban nyújt segítséget, hogy kreatív reklámgrafikai ötleteivel és több, mint két évtizedes tapasztalatával hozzájáruljon az Ön cége arculatának kialakításához. Fő profilunk: kreatív reklám tervezés, plakátnyomtatás, kiállítási standok, arculat és egyedi emblémák tervezése több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint belső terek üvegfelületeinek üvegfóliával történő dekorációját is vállaljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat és tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Tongori Szilvia - grafikus

Tongori Szilvia - grafikus

Tongori Szilvia, tervezőgrafikus, graphic designer weboldala. Creative Graphic Design: az eddigi logó- és arculattervező tevékenység válogatott referenciái, valamint egyéb grafikai tervek: plakátok, weboldaltervek, könyvborító, meghívó, hirdetés, kiadvány, továbbá manuális rajzok bemutatása. Meglepő és esztétikus megoldások a tervezőgrafika számtalan területéről. Képzőművészeti Egyetemen végzett, díjazott tervezőgrafikus művészi igényességgel és megalapozott szakmai tapasztalattal létrehozott alkotásai.

Tandem grafikai stúdió

Tandem grafikai stúdió

Stúdiónkat 1992-ben alapítottuk. A Tandem név választásával a ketten együtt tekerünk, és egy irányban haladunk gondolatnak adunk formát. Munkáinkban igyekszünk a könyvnyomtatás hosszú fejlődése során időtállónak bizonyult betűkultúra helyét a számítógépes tipográfia divatos áramlatai mellett megtartani. Könyvek, kiadványok komplett grafikai és tipográfiai egységének kialakítására kapott megbízások adnak lehetőséget ennek gyakorlati megvalósítására.

Szórólap, névjegykártya és arculattervezés - vevoinvazio.hu

Szórólap, névjegykártya és arculattervezés - vevoinvazio.hu

Hűha-termékekkel a vásárló közöny ellen! Cseréld le az unalmas reklámanyagokat! Hatásos szórólapot, névjegykártyát szeretnél? A Vevőinvázió.hu vállalja hagyományos reklámanyagaid (szórólap, katalógus, névjegykártya) hűhásítását. A Hűha-termékek figyelemfelkeltőek!Biztos, hogy megnézik, elolvassák, valamint jobban rögzül az üzenet is. A Hűha-reklámanyagokra garanciát is adunk. Ha vásárlóid nem reagálnának, akkor a kreatív tanácsadás díja visszajár! Nem veszíthetsz rajta. Látogasd meg a vevoinvazio.hu-t, ahol megtekintheted a Hűha-termékek sorát! HŰHA! Kreatív ötletek, hatékony reklámanyagok -Vevőinvázió.hu

Hirdetés
Szeged papír grafikai stúdió, kiadó

Szeged papír grafikai stúdió, kiadó

Az emlékívek fogalma a bélyeglexikon szerint: olyan propaganda célú nyomdai termék, melynek kiadói filatelista szövetségek, különböző intézmények, kereskedők, ritkábban magánszemélyek. A kiadvány célja jubileumok, kiállítások, események népszerűsítése, melynek alkalmából emlékül adják, illetve árusítják. Rendszerint a megjelentetett téma több kis eltérésű változatot foglal magába, mely egy sorozattá áll össze. Az emlékívet körbefogó kereten pedig az alkalomra utaló szöveg és igen gyakran a kibocsátó neve és emblémája szerepel. Nem azonos a bélyeggel, viszont a bélyeghez hasonló szépségű-, minőségű- és értékű termék. A ritkaságokat, érméket, bélyegeket gyűjtők körében igen közkedvelt.

Sz.Graphic Reklámgrafika

Sz.Graphic Reklámgrafika

Pécsi grafikai stúdió több évtizedes szakmai gyakorlattal, professzionális grafikai szolgáltatásokkal. Tervezési terület: arculattervezés, kiadványszerkesztés, logó tervezés, arculati kézikönyv tervezés, csomagolástervezés 3D-s látványtervezéssel, webdesign és internetes cégarculat tervezés. A grafikai tervezés mellet tervezés előkészítési tanácsadás kezdő vállalkozók részére. Fotós szolgáltatások a reklám bármely területén.

Svantner Dávid - 3D grafikus

Svantner Dávid - 3D grafikus

Több mint 6 éve dolgozom hivatásos 3D Grafikusként. Ezalatt megfordultam játékfejlesztő és 3D Animációs cégeknél, valamint egy 3D Látványtervezéssel foglalkozó csapatban is helyet kaptam. Oldalamon megtalálhatók építészeti látványtervek, 3D environmentek valamint néhány termék-vizualizációs munkám is, melyek remélem elnyerik tetszését.

Sophi's art grafika

Sophi's art grafika

Üdvözöllek az oldalamon kedves Látogató! Világ életemben vizuális típus voltam, kis koromtól vonzott a szépség, a formák, a színek, a látvány. Mégsem vagyok az a tipikus művészlélek, vagyis csak részben. Így számomra tökéletes megoldásnak tűnt a fotózás, és sokáig az is volt. Egy kis technika, némi számolgatás méricskélés és az alkotás öröme együtt. De egy ideje kicsit eltávolodtam a fényképezéstől és jött a rajzolás. Egész más világ, de legalább olyan izgalmas, viszont sokkal jobban kikapcsol és most erre van szükségem. Persze a gépecske mindig a táskámban lesz, de most egy időre a ceruza került előtérbe. Használd ki ezt a lehetőséget és rendelj tőlem egy grafikát magadról, gyermekedről, házi kedvencedről, kedvenc színészedről, vagy bárki /bármi számodra kedvesről.

Siva Design Stúdió

Siva Design Stúdió

Grafikai és nyomdatechnikai stúdiónkban közel 30 éves szakmai tapasztalattal várunk Téged! Komplett arculattervezéssel stílust adunk ellaposodott üzletednek, felrázzuk az egyedi promóciós kellékekkel! Rövid határidővel vállalunk névjegykártya , molinó , poszter , matrica , szórólap , tábla és dekoráció készítést grafikai tervezéssel együtt, vagy igény szerint megemblémázunk bármit. Számunkra nincs lehetetlen! Nézz szét honlapunkon, hogy mivel foglalkozunk vagy gyere be üzletünkbe és kérj ajánlatot személyesen!

SH Média

SH Média

Grafikai megoldásaink tükrözik és követik a legújabb irányelveket és trendeket, fiatalos csapatunk dinamikusan, körültekintõen, illetve pontosan igyekszik kielégíteni minden igényét a megrendelõnek. Mind technikai, mind mûvészi szempontból a legjobbat nyújtjuk. Irányelveink között szerepel az, hogy a kezünkbõl kiadott munkáink magas minõséget képviseljenek, folyamatosan konzultálva a megrendelõvel az Õ igényeinek megfelelõ végterméket készítsünk.

Ryck Poster

Ryck Poster

A 21. században a technika korát élve egyre elterjedtebb tevékenység lett a digitális fotó feldolgozás. Ryck poster a grafika bármely területén kimagasló teljesítményt nyújt. A reklámipar különböző munkáit egy csokorba szedve összesül egy önálló tevékenységgé. Legyen szó egyszerű fotó feljavításról, különböző fotó manipulációkról, vagy akár teljes arculattervezésről készséggel állok segítségükre. A photoshop művészetet is szeretném népszerűsíteni az oldalamon,ezért külön létrehoztam egy PhotoFun menüpontot.A Photo Fun menüben egyéni grafikai elképzeléseim szerepelnek,melyek vicces,és komoly témákat is magába foglalnak egyaránt.

Rollup tervezés és gyártás

Rollup tervezés és gyártás

A Rollupcentrum küldetése, hogy mindig az újszerűséget és a minőséget szem előtt tartva hozzon létre egyedi arculatú terméket. A pillanatnyi sikernél többet ér az egyenletes ütemű és ívelő fejlődés. A roll-up bannereket polipropilén alapú, közvetlen nyomtatható roll-up filmre készítjük. Fehér film, szürke fényblokkoló hátlappal. Ennek a speciális alapanyagnak számos előnye van: nem csavarodik a széle, tökéletes nyomat a felületen, nem átlátszó a háttér. Egyedi igény esetén pvc alapanyagra is nyomtatunk. A roll-upot fekete vászontáskában szállítjuk, mely védi a bannert a sérülésektől és a szállítást is megkönnyíti. Webáruházunkban 85×100, 100×200, 120×200 cm-es, illetve kétoldalas formában 85×200 vagy 100×200 cm-es méretekben azonnal megrendelhetőek.

Tuti menü